Пегла на пареа SIH1800BLT

$32,45

Sold By: WelStore

In stock

Моќност на грејачот: 1.800 W

Perfect Glide површина за пеглање

Систем против создавање на бигор

Систем против прокапување

Вертикално пеглање за осетливи алишта

Можност за суво пеглање

Пеглање со сува пареа

Аналогно

Индикатор на температура

Постојана пареа: 25 g/min

Ударна пареа: 80 g/min

Функција прскање

Индикатор за ниско ниво на вода

стандард

Сад за дозирање вода

Безбедно пеглање

Волумен на резервоарот за вода: 0,25 l

Должина на приклучен кабел: 1,9 m

Димензии (ШxВxД): 11,1 × 13,6 × 27 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 12 × 15,3 × 30 cm

Нето тежина на апаратот: 1 kg

Бруто тежина на апаратот: 1,2 kg

Приклучна моќ: 1.800 W

Осигурувач: 16 A

Код: 735776

EAN Код: 3838782404726

Compare

Main Menu