Пегла на пареа SIH1100TBT

$22,62

Sold By: WelStore

In stock

Моќност на грејачот: 1.100 W

Perfect Glide површина за пеглање

Можност за суво пеглање

Аналогно

Индикатор на температура

стандард

Сад за дозирање вода

Гумени ногарки за стабилност

Волумен на резервоарот за вода: 0,07 l

Должина на приклучен кабел: 1,9 m

Димензии (ШxВxД): 8,4 × 9,3 × 17,8 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 11,6 × 11 × 19 cm

Нето тежина на апаратот: 0,4 kg

Бруто тежина на апаратот: 0,7 kg

Приклучна моќ: 1.100 W

Код: 733342

EAN Код: 3838782178566

Compare

Main Menu