НОЖЕВИ ЗА ЕЛЕКТРИЧНО РЕНДЕ

$2,55

Sold By: WelStore

In stock

Код: TAC618201

ДИМЕНЗИЈА: 82×5.5×1.2mm
КОМПАТИБИЛЕН СО СИТЕ
КОМЕРЦИЈАЛНИ ЕЛЕКТРИЧНИ
РЕНДИЊА СО82mm ДОЛЖИНА НА НОЖ

Compare

Main Menu