мултигункционален рачен алат

$18,68

Sold By: WelStore

In stock

Код: THMFH0126
Мултифункционален чекан
Со 12 функции
1. Чекан 2. клешта права 3.Регуларни клешти 4.секач за жица 5.нож 6.пила 7. Отстранувач на куки
8.шрафцигер
9. турпија за метал
10.турпија за дрво
11.SL5 шрафцигер прав
12.инбус клуч
Силна рачка од алуминиум

Compare

Main Menu