Микробранова Печка MMO20DEII

$97,18$107,98 (-10%)

Sold By: WelStore

In stock

Боја: Метал

Лакирана

Врата: Стакло

Материјал на челната плоча: Инокс

Начин на отварање на вратата: Рачка

Отвoрање на врата: Лево

Волумен: 20 l

Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5

Максимална моќност на микробрановата: 800 W

Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)

Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија

Електронско управување

Дисплеј за прикажување на времето

Паметно управување

Часовен опсег (min): 95 min

Комбинирано греење: Микробранови

Пулс-технологија

Брзо и автоматско одмрзнување (За време и тежина)

Автоматско мени

Број на меморирани програми: 8

Заклучување за заштита од деца

Сигурносен прекинувач

Ротирачка стаклена чинија

Димензија на ротирачката чинија: 24,5 cm

Димензии (ШxВxД): 43,9 × 25,7 × 36 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 49,5 × 31,5 × 39,5 cm

Нето тежина на апаратот: 11,1 kg

Бруто тежина на апаратот: 12,6 kg

Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W

Приклучна моќ: 1.270 W

Осигурувач: 10 A

Код: 474786

EAN Код: 3838942011757

Compare

Main Menu