Мешалка

$137,68

Sold By: WelStore

In stock

Код: TD616006
Напон: 220-240V~50/60Hz
мочност: 1800W
Вртежи: 180-480rpm/250-650rpm
мешалка: Hex13
алуминиумски менувач
дупли мешалки со брзо приклучување
со 2 мешалка

Compare

Main Menu