Метро ласерско

79,36 лв.

Sold By: WelStore

In stock

Код: TMT56016
должинана мерење: 0.05-60m
прецизност на мерење: ±2.0mm
тип на лассер: 635nm, <1mW, Class 2 работна температура: -10°C ~ +50°C функција: должина,квадратура,кубикажа,висина со функција за исклучување TOTAL уникатен дизајн со торба за носење

Compare

Seller Information

  • Store Name: WelStore
  • Seller: WelStore
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Main Menu