менгеме

$110,14

Sold By: WelStore

In stock

Код: THT6186
Големина : 8 ”
Тежина: 21 кг
Максимална сила на стегање: 2500KGS
Со наковална
Спакувано од картонска кутија

Compare

Main Menu