МАШИНКА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ

$88,11

Sold By: WelStore

In stock

Код: THT578004

КАПАЦИТЕТ НА СЕЧЕЊЕ: 800 mm
ТОРБА ЗА НОСЕЊЕ
МАЏИМАЛНА ДЕБЕЛИНА НА СЕЧЕЊЕ: 14 mm
1 РЕЗЕРВА НОЖ СО ЛАГЕРИ КВАЛИТЕТЕН
КАРБОНСКИ ЧЕЛИК
ПРАВО И ДИАГОНАЛНО СЕЧЕЊЕ

Compare

Main Menu