Машина за перење WEI943

$530,88

Sold By: WelStore

In stock

Технички карактеристики
Енергетска класа: A+++

Боја: Бела боја

Инвертер мотор (PowerDrive)

WaveActive барабан

Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm

Капацитет за перење: 9 kg

Волумен на барабанот: 64 l

Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј

Одложен почеток на перење (24 часа)

Едноставно користење

Персонализирани подесувања на сите програми

16 програми

Основни програми: Памук, Микс синтетика, Волна/Рачно перење

Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Автоматска програма / Програма за спортска облека (SportWash) / Брзо 20′ минути

Режими на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare

Режими на перење

Звучен сигнал

Програма за самочистење (SterilTub)

StableTech страници за дополнителна стабилност

Нежно затворање на вратата

Заклучување – заштита за деца (CDP)

Годишна потрошувачка на вода: 10.654 l

Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 214 kWh

Ниво на бучност при перење: 54 dB(A)re1pW

Ниво на бучност при центрифугирање: 75 dB(A)re1pW

Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 61 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 69 cm

Нето тежина на апаратот: 77 kg

Бруто тежина на апаратот: 78,5 kg

Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,3 W

Приклучна моќ: 2.300 W

Осигурувач: 10 A

Код: 733905

EAN Код: 3838782303791

Compare

Main Menu