Мазалица

$24,78

Sold By: WelStore

In stock

Код: THT111062

Макс.ПРИТИСОК: 10 бара
Проток на воздух: 35 lt/мин
LED сијалица
1 Кабел 3мт за упаљач за кола
4 приклучоци за цревото
Пакувана во кутија

Compare

Main Menu