Леткум

$7,08

Sold By: WelStore

In stock

Код: TET1606
Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
моност: 60W
Загрејте време. Време: 3 ~ 5 минути
Прав, врв на главата
со парче поддршка
Долг живот заменлив врв
Спакувано со лизгачка картичка

Compare

Main Menu