Ледомат IMC1200B

$246,81

Се продава од: Martin Serafimov

Има залиха

Дневна количина на лед: 12 kg

Големина на коцка лед: XL

Сад кој се отстранува

Брзина на изработка на коцки лед: 9 мин.

Електронско

Индикатор за ниво на вода

Индикатор за ниво на лед

Фреон: R600a

Количина на фреон: 17 g

Волумен на резервоарот за вода: 2,2 l

Димензии (ШxВxД): 24,4 × 31,5 × 37,3 cm

Нето тежина на апаратот: 9,7 kg

Бруто тежина на апаратот: 11,2 kg

Приклучна моќ: 120 W

Код: 559065

EAN Код: 3838942118944

Спореди
SKU: 13403 Категорија: Ознака:

Спецификација

Тежина 11.2 kg

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОДАВАЧОТ

Главно мени

×