Ласерки нивелатор црвен ласер

166,67 лв.

Sold By: WelStore

In stock

Код: TLL306505
опсег на работа: 0 ~ 20 m
1 хоризонтална линија
4 вертикални линии
Точност на израмнување: mm 1,5мм на 5 m
Точност на линијата ± 1,5мм на 5 m
Израмнување на информации <3s Агол на самостојно израмнување ≤4 ° тип на лассер 650nm Класа на ласер , <1mW

Compare

Seller Information

  • Store Name: WelStore
  • Seller: WelStore
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Main Menu