Кујнски робот MMC700W

$159,12

Sold By: WelStore

In stock

Моќност на моторот (max): 700 W

AC мотор за сигурно работење

Мек старт на моторот (SoftStart)

Безбедно за миење во машина за садови за лесно и ефикасно чистење

3D мешање

Лесно чистење

On/off копче и копче за регулирање на вртежите

Број на брзини за лесно ракување: 6

Автоматска регулација на вртежите за целосно прилагодување на смесата

Додатоци за кујнскиот робот: за месење тесто, за мешање, Маталка за шлаг

Капацитет на садот за мешање и месење: 4 l

Отвор за додавање состојки

Вакумски ногарки за совршена стабилност

Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

Заштита од автоматско вклучување за поголема сигурност во кујната

Заштитен капак

Заштитени погонски делови

Заклучување на моторот за дополнителна сигурност

Боја: Бела боја

Должина на приклучен кабел: 1,4 m

Димензии (ШxВxД): 34,5 × 30,4 × 21,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38,8 × 36 × 29,8 cm

Нето тежина на апаратот: 4,7 kg

Бруто тежина на апаратот: 6,1 kg

Приклучна моќ: 600 W

Код: 663554

EAN Код: 3838782058882

Compare

Main Menu