Кујнска вага KT05LBW

$26,55

Sold By: WelStore

In stock

Кујнска вага

Електронска

Стаклена површина на вагата

Модерен дизајн

Мерни единици: g, ML

Прецизно мерење

Функција Тара

Моментален приказ на тежината на дисплејот

Калено стакло

Лесно чистење

Едноставно управување на допир

Прегледен ЛЕД дисплеј

Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

Боја: Бела боја

Батерии: 2 X AAA

Димензии (ШxВxД): 16 × 21 × 1,9 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 19,4 × 24,6 × 3,1 cm

Нето тежина на апаратот: 0,5 kg

Бруто тежина на апаратот: 0,6 kg

Код: 731714

EAN Код: 3838782149306

Compare

Main Menu