Контактен грил KR1800SDP

$65,89

Sold By: WelStore

In stock

Променливи двострани плочи

Алуминиум

Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати

Ребраста плоча за печење

Плочи обложени со тефлон од двете страни

Конвенционален грејач

Прилагодување на висината

Складирање во вертикална позиција

Температурни нивоа: 4

Број на нивоа на печење: 4

Отворено – затворено

Индикатор за температура

Регулирање на температурата

Портокалова

Едноставно печење

Рачка за носење

Флексибилна шарка

Куќиште: Лакирана површина

Ширина на зоната за печење: 34 cm

Длабочина на зоната за печење: 23 cm

Должина на приклучен кабел: 0,9 m

Димензии (ШxВxД): 37,5 × 13,5 × 31,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44,5 × 14,5 × 38,5 cm

Нето тежина на апаратот: 4 kg

Бруто тежина на апаратот: 4,5 kg

Приклучна моќ: 1.800 W

Код: 673874

EAN Код: 3838782070037

Compare

Main Menu