Компрессор за кола

$39,33

Sold By: WelStore

In stock

Код: TTAC1601
Напон: 220V-240V~50/60Hz
макс.притисок: 160PSI/11шипка/1100Kpa
макс.воздух flow: 35L/min
со 1 LED светло
со 3M кабел со приклучок за упалач
со 1 адаптер за топка
со 1 адаотер за гуми
со 1 додаток за воздушен кревет

Compare

Main Menu