Клуч сет раќваст окаст

$10,22

Sold By: WelStore

In stock

Код: THT102286-I
Сет на комбинирани клучеви од 8 парчиња
Големина: 6-19мм
6мм, 8мм, 10мм, 13мм, 14мм, 15мм, 17мм, 19мм
Фино полиран
Спакувано со пластична закачалка

Compare
Category: Tag:

Main Menu