Клич за цвеќици 21

$2,36

Sold By: WelStore

In stock

Код: THSPS12216
Приклучок за свеќичка 1/2 ”, 21мм
Големина : 21мм
Материјал: 50BV30
Третман на топлина
Хромирани позлатени
Спакувано со пластична закачалка

Compare

Main Menu