клешта за плек

$8,55

Се продава од: WelStore

Има залиха

Код: THT524121
Големина: 12 ”
Максимална дебелина на сечење:
метален плек ≤0,8мм
плек од нерѓосувачки челик ≤0,6мм

Спореди

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОДАВАЧОТ

  • Име на продавницата: WelStore
  • Vendor: goran jovanov
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Главно мени

×