Електрична косилка

$82,41

Sold By: WelStore

In stock

Код: TGT612131
Напон: 220-240~50Hz
мочност: 1200W
мотор со четкици
Вртежи: 3300rpm
ширина на сечење320mm
Висина на сечење: 28/48/68mm
резервоар на собирач: 28L
со 0.35m кабел

Compare

Main Menu