електричен ексцентар за шмирглање

$52,12

Sold By: WelStore

In stock

Код: TROSLI2001
напон: 20V
Вртежи без терет: 10000 / мин
Крајниот бас: 125мм
Со 5 шмиргли
Батеријата и полначот не се вклучени
Спакувано со кутија во боја

Compare

Main Menu