ДУВАЧ 400W

31,11 лв.

Sold By: WelStore

In stock

Код: TB2046

НАПОН: 230v ~ 50hz
МОЌНОСТ: 400w
ВОЛУМЕН: НА ВОЗДУХ 2.5m³ / min
ВРТЕЖИ: 15000 rpm
ПОТЕНЦИОМЕТАР
ТЕЖИНА: 1.50 kg
1 ВРЕЌА ЗА ПРАШИНА

Compare

Main Menu