Дигитален мерач на звук

$37,37

Sold By: WelStore

In stock

Код: TETSL01
должинана мерење: 30-130dB
динамичен опсег: 50dB
Точност на звучен притисок: ±1.5dB(94dB@1KHz) ,±1.5dB(94dB@8KHz)
одговорна фреквенција: 30Hz-8KHz
Микрофон: Поларизиран микрофон на капацитивност
со осветлување
со индикатор за батерија

Compare

Main Menu