Декоративен ѕиден аспиратор WHI643ORAB

$511,21

Sold By: WelStore

In stock

Самостоен ѕиден кујнски аспиратор

Издувно и проточно

Енергетска класа: B

Енергетска класа на осветлувањето: B

Енергетска класа на филтерот за маснотии: A

Енергетска класа на проток на воздух: B

Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 570 m³/h

Пречник на одводното црево: 15 cm

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 342 m³/h

Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 570 m³/h

Автоматска работа на вентилаторот (AdaptTech)

Електронско управување

Управување: Контроли на допир

Тајмер

Број на степени на вентилаторот: 3

Константна вентилација (ReFresh функција)

Тип на осветлување: LED

Намалување на интензитетот на осветлувањето (Dimmer функција)

Осветлување: 2

Моќност на осветлување: 8 W

Зголемен проток на воздух (PowerBoost 2) – извлекување: 740 m³/h

Периметрично вовлекување на воздухот

Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена

Индикатор за замастен филтер за маснотии

Јаглен филтер: 180177

Број на филтри: 1

Код на рециркулирачкиот сет: 683037

Tип на мотор: Асинхрон мотор со кондензатор

Број на мотори: 1

Број на PowerBoost функции: 2

Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm

Максимална бучавост: 65 dB(A)re1pW

Висина: 425 mm

Минимална висина на декоративниот оџак: 420 mm

Максимална висина на декоративниот оџак: 620 mm

Годишна потрошувачка на енергија: 60,6 kWh

Димензии (ШxВxД): 60 × 42,5 × 47 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 70,5 × 52 × 56,2 cm

Нето тежина на апаратот: 26 kg

Бруто тежина на апаратот: 30 kg

Приклучна моќ: 284 W

Осигурувач: 10 A

Код: 728153

EAN Код: 3838782027437

Compare

Main Menu