Бокал за греење вода K17FEII

$37,17

Sold By: WelStore

In stock

Големина на садот: 1,7 l

Ротација 360°

Автоматско исклучување

Аналоген термостат

On/Off Копче

Црвен индикатор за работа

Strix Термостат

Копче за отварање на капакот

Филтер против бигор кој се отстранува

Индикатор за нивото на водата

Простор за сместување на кабелот

Гумена подлога на садот за поголема стабилност

Основа

Заштита од прегревање

Сигурносен систем

Заклучување на капакот

Куќиште: Пластика + метал

Боја: Метал

Должина на приклучен кабел: 0,7 m

Димензии (ШxВxД): 22,6 × 23,9 × 14,9 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 20,7 × 22,7 × 17,8 cm

Нето тежина на апаратот: 1,2 kg

Бруто тежина на апаратот: 1,3 kg

Приклучна моќ: 2.200 W

Код: 549231

EAN Код: 3838942111242

Compare

Main Menu