БАТЕРИЈА РАЧНА

$10,81

Sold By: WelStore

In stock

Код: TFL013AAA1

CREE XPE2 R3 LED 3W 135 lumen
ДАЛЕЧИНА 200m
ТРАЈНОСТ 100,000 Часа
РАБОТИ СО 3 АAA БАТЕРИИ
НЕПРЕКИНАТА РАБОТА 5H
ПРЕКИДАЧ
IPX-4 СТЕПЕН НА ЗАШТИТА

Compare

Main Menu