Батериски штрафцигер

$19,66

Sold By: WelStore

In stock

Код: TSDLI0401
Напон: 4V
Шестоаголен приклучок: 1/4″
Вртежи: 180/min
макс.вртежен момент: 4N.m
интегрирано работно светло
индикатор за ниво на полнење
со 1pc 2часа полнач
волтажа на полненње: 110-240V~50/60Hz
со 10 25mm Cr-V битови и држач
со 1 магнетен држач

Compare

Main Menu