Батериски ударен завртувач 12V

119,05 лв.

Sold By: WelStore

In stock

Код: TIDLI1222

НАПОН: 12V
ВРТЕЖИ: 0-350 / 0-1350/мин
УДАРИ: 0-5500 / 0-20000/мин
МОЌНОСТ: 55NM
ФУТЕР: 10мм
Подесување на ВРТЕЖИ: 18+1+1
Брзини: 2 брзини
Батерија: 2 батерии 12v/1.5Ah
Полненње за 2 час
Лед индикатор за батерија
1 бит и 2 бургии за бетон
Пакувана во пластичен куфер

Compare

Main Menu