Батериски тример

97,46 лв.

Sold By: WelStore

In stock

Код: TGTLI2001
Напон: 20V
Вртежи: 7800/min
Диаметар на сечење: 300mm
дебелина на конец: 1.6mm свиткан
Тотална должина: 5m
батерија и полнач не се вклучени

Compare

Main Menu