Батериски сет

$314,51

Sold By: WelStore

In stock

Код: TCKLI2010
Волтажа: 20V
Со 1PCS Lithium-Ion Бормашина
батериска
Со 1PCS Со 1PCS Lithium-Ion Одвртувач батериски
Со 1PCS Lithium-Ion Убодна пила

Со Lithium-Ion Рачен Циркулар:
Со 2pcs 4.0Ah батери
Со 1pc 1Hr брзо полнење
Lithium-Ion Бормашина батериска
Волтажа: 20V
Брзина: 0-400/0-1500/min
Ударна моќност: 45NM
Диаметар на футер: 0.8-10mm
Вртежен момент: 15+1
Механичка опрема со 2 брзини
Напон: 220V-240V~50/60Hz
LED Светло

Lithium-Ion Одвртувач батериски:
Без Четкици
Волтажа: 20V
Hex shank: 1/4″”
Брзина: 0-1300/0-2100/min
Удари: 0-2000/0-3300bpm
Ударна моќност: 170NM

Lithium-Ion Убодна пила батериска:
Волтажа: 20V
Брзина: 2400rpm
Капацитет на сечење:
Метал:8mm, Дрво:80mm
Со 5 ножеви

Lithium-Ion Рачен Циркулар батериски:
Волтажа: 20V
Брзина: 3600rpm
Диаметар: 140mm
Капацитет на сечење:
45° : 28mm, 90° : 40mm
подесување длабочина на сечење
подесување аголно на сечење
Со 1pcs 140mm нож
Пакувани во торба

Compare

Main Menu