Батериски сет Одвертувач и Бормашина 20V

$157,35

Sold By: WelStore

In stock

Код: TCKLI2007
Волтажа: 20V
Со 1PCS Lithium-Ion Одвртувач
Со 1PCS Lithium-Ion Бормашина
Со 2pcs 2.0Ah батери
Со 1pc 1Hr брзо полнење
Со 3pcs приклуќоци(17 19 21mm)

Lithium-Ion Одвртувач
Без четкици
Волтажа: 20V
Патент: 1/2″
Брзина: 0-1300/0-2100/min

Удари: 0-2000/0-3300bpm
Ударна моќност: 300NM

Lithium-Ion Бормашина:
Волтажа: 20V
Брзина: 0-400/0-1500/min

Ударна моќност: 45NM
Диаметар на футер: 0.8-10mm

Вртежен момент: 15+1
Механичка опрема со 2 брзини

Пакувани во торба

Compare

Main Menu