Батериски сет Брусалица и Бормашина 20V

301,60 лв.

Sold By: WelStore

In stock

Код: TCKLI2009
Волтажа: 20V

Со 1PCS Lithium-Ion Аголна Брусалица
Со 1PCS Lithium-Ion Аголна Бормашина

Со 2pcs 4.0Ah батери

Со 1pc 2Hr брзо полнење

Lithium-ion Батериска Брусалица
Волтажа: 20V

Брзина: 8500/min

Диаметар на диск: 115mm

Навој: M14

Со 1pcs abrasive grinding disc

Lithium-Ion Батериска Бормашина
Волтажа: 20V

Брзина: 0-400/0-1500/min

Ударна моќност: 45NM

Диаметар на футер: 0.8-10mm

Вртежен момент: 15+1

Механичка опрема со 2 брзини

Пакувани во торба

Compare

Main Menu