Батериски пиштол за силиконски стапчиња

Sold By: WelStore

In stock

Код: TGGLI2001

НАПОН: 20V
Проток на лепак: 13-18gr/min
ДИАМЕТАР НА прачки: 12,2mm
Време за затоплување: 60sec
Батерија и полнач не се
вклучени во цената

Compare

Main Menu