Батериски пиштол за лепак

$14,75

Sold By: WelStore

In stock

Код: TGGLI1201
Волтања:12V
Проток на лепак:15-18g/min
Диаметар на лепак:11.2mm
Бреме за затоплување:60sec
Со 3 11.2mm стапчиња лепак
Батерија и полнач не се вклучени
Пакувана во блистер

Compare

Main Menu