БАТЕРИСКИ НОЖИЦИ ЗА ПЛЕК/ЛИМ

120,32 лв.

Sold By: WelStore

In stock

Код: TESLI2001
Макази за лим батериски
Волтажа: 20V

Брзина: 1800rpm

Max.капацитет за сечење: 2.5mm
Спакувано со кутија во боја

Compare

Main Menu