БАТЕРИСКИ ЗАВРТУВАЧ 12V LI-ION

$69,43

Sold By: WelStore

In stock

Код: TDLI228120

НАПОН: 12 V
2 БРЗИНИ: 0-350 / 0-1500rpm
LED СИЈАЛИЦА ЗА ЛЕСНА РАБОТА
ПОСТАВУВАЊЕ НА ЈАЧИНА: 18 + 1
САМОСТЕЗЕН ФУТЕР: 10mm
Max МОЌНОСТ: 20 Nm
ТРАЕЊЕ НА 1 ПОЛНЕЊЕ: 1 ЧАС 30 МИНУТИ
2 БАТЕРИИ
ТОРБА ЗА НОСЕЊЕ
2 БИТОВИ 50мм

Compare

Main Menu