БАТЕРИСКИ ЗАВРТУВАЧ 12V LI-ION

$43,27

Sold By: WelStore

In stock

Код: TDLI228120-1
НАПОН: 12 V
MAX MOЌНОСТ: 20 Nm
БРЗИНА БЕЗ ТЕРЕТ: 0-600 rpm
САМОСТЕЗЕН ФУТЕР: 10mm
LED СИЈАЛИЦА
ПОСТАВУВАЊА JAЧИНА: 21 + 1
ТРАЕЊЕ НА 1 ПОЛНЕЊЕ: 1 ЧАС 30 МИНУТИ
2 БИТОВИ 50 мм

Compare

Main Menu