Батериска штрафилица

$34,42

Sold By: WelStore

In stock

Код: TDLI1241
Напон: 12V
Вртежи: 0-600rpm
макс.вртежен момент: 20NM
футер: 0.8-10mm
подесување на вртежи: 15+1
волтажа на полненње: 220V-240V~50/60Hz
интегрирано работно светло
со 1 батерија
со 1 2часа полнач
со 1 Cr-V 65mm bits

Compare

Main Menu