БАТЕРИСКА ШТРАФИЛИЦА 4,8V

$19,66

Sold By: WelStore

In stock

Код: TD4486

ВРТЕЖИ: 180 rpm
МОЌНОСТ: 3.5 NM
ЛЕД СИЈАЛИЦА ЗА ЛЕСНА РАБОТА
ИНДИКАТОР ЗА БАТЕРИЈА
МАГНЕТЕН НА СТАВАК
10 БИТОВИ: 25ММ Cr-V
4 БИТОВИ: 50мм Cr-V
4 БУРГИИ
ТОРБА ЗА НОСЕЊЕ

Compare

Main Menu