Батериска штрафилица

$147,52

Sold By: WelStore

In stock

Код: TDLI2003

НАПОН: 20V
ВРТЕЖИ: 0-450 / 0-1900/мин
МОЌНОСТ: 55NM
ФУТЕР: МЕТАЛЕН: 13мм
Подесување на ВРТЕЖИ: 23+1
Брзини: 2 брзини
Батерија: 2 батерии 20v/2Ah
Брзо полненње за 1 час
Лед индикатор за батерија
47 додатоци
Пакувана во пластичен куфер

Compare

Main Menu