Батериска ротирачки ударен чекан

$65,30

Sold By: WelStore

In stock

Код: TRHLI1601

НАПОН: 20V
ВРТЕЖИ: 0-900/мин
УДАРИ: 0-5100/мин
Ударна МОЌНОСТ: 1.5J
SDS+ ФУТЕР:
Макс. КАПАЦИТЕТ НА бушење бетон ø13
3 бургии
Батерија и полнач не се
вклучени во цената

Compare

Main Menu