Батериска аголна брусилка

$62,94

Sold By: WelStore

In stock

Код: TAGLI1151
Напон: 20V
Вртежи: 8500/min
диаметар на диск: 115mm
навој: M14
батерија и полнач не се вклучени

Compare

Main Menu