Батериси ударен одвртувач

$142,60

Sold By: WelStore

In stock

Код: TIWLI2001

Брушлес мотор (електромотор)
НАПОН: 20V
Адаптер за клучеви 1/2″
ВРТЕЖИ: 0-1300 / 0-2300/мин
УДАРИ: 0-2000 / 0-3300/мин
МОЌНОСТ: 300NM
Батерија: 2 батееии 20v/2Ah
Брзо полненње за 1 час
Лед индикатор за батерија
3 клучеви (17/19/21)
Пакувана во торба

Compare

Main Menu