Апарат за сушење храна FDK24DW

94,92 лв.

Sold By: WelStore

In stock

Кружни

Прилагодување на садовите по висина

Број на садови за сушење: 5

Едноставна замена на садовите

Рамномерно сушење на сите нивоа

Задржување на витамините и минералите

Електронско управување

Минимално време: 0,5 h

Максимално време: 19,5 h

Минимална температура: 35 ˚C

Максимална температура: 70 ˚C

Прегледен ЛЕД дисплеј

Гумени ногарки за стабилност

Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

Куќиште: Пластика + метал

Моќност на грејачот: 380 W

Дијаметар на садот: 310 mm

Должина на приклучен кабел: 1,1 m

Димензии (ШxВxД): 31 × 31 × 31 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 31,5 × 32 × 31,5 cm

Нето тежина на апаратот: 2,8 kg

Бруто тежина на апаратот: 3,9 kg

Приклучна моќ: 380 W

Код: 423353

EAN Код: 3838942927034

Compare

Main Menu