Апарат за печење леб BM910WII

$86,34

Sold By: WelStore

In stock

Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи

Број на садови за печење леб: 1

Број на спатули: 1

Нелеплив слој

Големина на лебот: 2

Избор на големина на лебот: 750 – 900 g

Контролно стакло

Број на oднапред дефинирани програми: 15

Програма за растење на тестото

Звучен сигнал

Функција за одржување на топлината

Продолжено печење и по прекин на електрична енергија

Копче за вклучување

Регулација на запеченоста на кората

LCD дисплеј

Бела

Автоматска подготовка на тесто

Програм за брзо печење

Програма за џем

Програма за јогурт

Програма за леб без глутен

Сад за мерење

Лажичка за дозирање

Гумена подлога на садот за поголема стабилност

Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

Моќност на грејачот: 550 W

Должина на приклучен кабел: 1,0 m

Димензии (ШxВxД): 21,8 × 29,7 × 29,2 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 25,8 × 34,2 × 34 cm

Нето тежина на апаратот: 3,5 kg

Бруто тежина на апаратот: 4,9 kg

Приклучна моќ: 550 W

Код: 673846

EAN Код: 3838782069758

Compare

Main Menu