Апарат за мелење на месо MG2500SJW

$194,53

Sold By: WelStore

In stock

Моќност на моторот (max): 2.500 W

Капацитет на мелење: 2,4 kg/min

Лесно чистење

Метално куќиште

Управување: Електронско управување

On/Off Копче

Син индикатор

Реверзибилна функција

Додатоци за мелење месо: 3

Додатоци за подготовка на сок, колбаси и колачи: 3

Простор за сместување на кабелот

Гумени ногарки за стабилност

Заштита од прегревање за дополнителна безбедност

Куќиште: Пластика + метал

Должина на приклучен кабел: 0,9 m

Димензии (ШxВxД): 34,5 × 32,4 × 26,8 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 40 × 31 × 29 cm

Нето тежина на апаратот: 5,1 kg

Бруто тежина на апаратот: 6 kg

Приклучна моќ: 850 W

Код: 680794

EAN Код: 3838782075971

Compare

Main Menu