АМПЕР КЛЕШТА

$23,75

Се продава од: WelStore

Има залиха

Код: TMT46002

6000 БРОЕЊА
ЗАДРЖУВАЊЕ НА ПОДАТОЦИ
AC СТРУЈА: 10mA~400A/±(2.5% +5)
400A~600A±(3%+5)
AC ВОЛТАЖА: 1.0~600V±(0.8% +5)
DC ВОЛТАЖА: 0~600V±(0.5% +3)
ОТПОРНОСТ: 0~6kΩ±(0.8% +3)

Спореди
SKU: 6403 Категорија:

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОДАВАЧОТ

  • Име на продавницата: WelStore
  • Vendor: goran jovanov
  • Address: dimitar vlahov 40
    gevgelija
    gevgelija
    1480
  • No ratings found yet!

Главно мени

×