АМПЕР КЛЕШТА И ДЕТЕКТОР ЗА КАБЕЛ

$61,76

Sold By: WelStore

In stock

Код: TMT410002

6000 МЕРЕЊА
AC СТРУЈА
60A/600A/1000A±(2.0% +6)
AC ВОЛТАЖА:
60mV/600mV/6V/60V/600V±(0.8% +3) 750V±(1% +4)
DC ВОЛТАЖА:
60mV/600mV/6V/60V/600V±(0.7% +3) 1000V±(0.8% +2)
ОТПОРНОСТ
600Ω/6kΩ/60kΩ/600kΩ/6MΩ±(0.8% +3) 60MΩ±(1.2% +3)
АПАЦИТИВНОС
10nF/100nF/1000nF/10?F/100?F/1000?F/10mF/100mF±(4.0% +5)
ФРЕКВЕНЦИЈА:
0~ 10KHz ±(1.5% +5)
МЕМОРИРАЊЕ НА МЕРЕЊА
ДИСПЛЕЈ
БАТЕРИЈА (СВЕТЛО)

Compare

Main Menu